Jubileum, pensioen of afscheid vieren? Het kan weer!

In deze coronatijd blijven feestelijkheden vaak uit en dat is jammer. Theatergroep NLTT biedt nu de mogelijkheid om iemand toch in het zonnetje te zetten! Via een online platform komen de eregast en de genodigden bij elkaar en delen onder leiding van de theatergroep verhalen, anekdotes en gedenkwaardigheden over degene die in het middelpunt staat. De acteurs en muzikant verbeelden dit ter plekke in kleine scenes. Op deze ludieke wijze krijgt de persoon die een afscheidsborrel heeft of een jubileum viert de verdiende aandacht. Zo komen herinneringen weer tot leven en kan er een toast worden uitgebracht. De ervaring leert dat dit een onvergetelijke manier is om op afstand samen feest te vieren!

Voor informatie en boekingen mail naar: kim@nltt.nl

Ook Engelstalig mogelijk. Zo kunnen er gasten vanuit de hele wereld aanwezig zijn.

Particulier feest? Ja, dat kan ook!

Wilt u op afstand een trouwdag, verjaardag of andere gedenkwaardige gebeurtenis vieren? Ook dan is het mogelijk om theatergroep NLTT online in te zetten!

Nodig vrienden uit, wellicht van over de hele wereld en beleef samen de online voorstelling. Vertel elkaar persoonlijke verhalen die daarna vertolkt worden in korte stukjes theater. Op deze ludieke manier is het in deze tijd toch mogelijk om samen met vrienden en familie bij elkaar te komen en elkaar in het zonnetje te zetten!

Vraag naar de mogelijkheden: kim@nltt.nl