Dit is wat onze afnemers over ons zeggen:

Respectvol. Passie. Realistisch. Humor. Deze woorden gecombineerd in welke vorm en volgorde is wat het NLTT je brengt. Het verhaal gaat hierdoor leven.
Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie bijdrage aan deze voor ons geweldige dag.
Nardi Hellings, St. Blijf van m’n Lijf Den Helder

Alweer meer dan een week geleden was de DG-Werkbijeenkomst over werkdruk, waarbij het terugspeeltheater een belangrijke rol had.
De bijeenkomst was een groot succes. Medewerkers waren na afloop zonder uitzondering positief, zowel over de goede en open sfeer,
de wijze waarop het thema is besproken in de interviews, het terugspelen en de muziek.
Ik wil NLTT hartelijk danken voor de bijdrage aan deze middag, zonder jullie inzet was dit niet gelukt.

Drs M.R.P.M. Camps, directeur generaal Werk, Ministerie van Sociale Zaken

Ik heb heel prettig samengewerkt met Nltt. Vanaf het begin had ik de indruk dat onze netwerkbijeenkomst voor 120 deelnemers  in goede handen was en dit bleek ook achteraf inderdaad het geval!  Artistiek leider Wim Hilgeman heeft in de voorbereidingsgesprekken goed geluisterd naar onze vraag en meegedacht over de invulling. Ik dacht dat we van te voren een paar vrijwilligers moesten aandragen die eventueel een verhaal klaar hadden voor het geval er niemand zou reageren. Wim stelde mij gerust dat dit niet nodig was en zij het altijd voor elkaar krijgen om mensen uit de zaal hun verhaal te laten doen. Zo is ook gebleken. Wim bewoog zich soepel door de zaal en kon voldoende mensen verleiden hun verhaal te doen. Ik was onder de indruk van het knap geïmproviseerde acteerwerk  van Wim, Pimm,  Rdwan  en de passende muziek van Tjerk.
Tot slot nog een aantal reacties van de deelnemers: “Knap dat ze zo herkenbaar terugspeelden”,  “Prachtig spel, mooie muziek”
Monique Panneman, Coördinator netwerk palliatieve zorg Midden en Zuid Kennemerland/Amstelland en Meerlanden

Ik wil jullie enorm bedanken voor de fantastisch leuke en leerzame ochtend.
Ik ben in mijn werkzame leven dit soort theorieën over gedragsstijlen al vaak tegengekomen, maar nog nooit op zo’n verfrissende leerzame manier  !
Jullie zijn echt heel goed ik wat jullie doen, ik was me van tevoren ervan bewust dat dit geen groep is die makkelijk rollenspellen speelt. Jullie hebben in 2 gevallen bij de juiste persoon, de juiste snaar geraakt en ze ook nog meegekregen in de rollenspellen, maar ze daarbij wel heel erg in hun waarde gelaten. 
Dat vond ik echt heel knap.
De openingskring en de afsluitingskring waren voor mij ook echt eye-openers. Leuk om langs deze weg te openen en te “evalueren” !
Moniek Abbekerk. Clinic Manager Shell Health Rotterdam